Tuinfair Spijk op woensdag 20 september 2023

Tuinfair Spijk op woensdag 20 september 2023 van 13:00 tot 19:00 uur

In tegenstelling tot voorgaande edities vindt de 5de tuinfair dit jaar plaats op een woensdag!

Op de fair zijn verschillende lokale ondernemers aanwezig waar u (streek-) producten kunt kopen als: honing, bloemen, cadeauartikelen, sieraden, Oriflame, Jemako, Scentsy, zelfgemaakte kaarsen, appelsap (versgeperst) en heerlijke lekkernijen van onze eigen thuisbakker.

Daarnaast zal #TeamJesper aanwezig zijn om geld in te zamelen voor de wandeltocht die de familie op 7 oktober zal lopen ten bate van het Prinses Beatrix Spierfonds. Dit doen ze o.a. door zelfgemaakte producten en tulpenbollen te verkopen en kun je bij de stand een glittertattoo laten zetten (tegen een kleine vergoeding).

En net als alle voorgaande edities zal de mobiele fruitpers van Golden Raand weer aanwezig zijn om uw appels en peren tot sap te laten persen, meld u snel aan want vol=vol (aanmelden via 06 – 23 88 31 39).

Wij hopen velen van u te mogen verwelkomen in de tuin aan de Nesweg 2 in Spijk

Fam. Kroeze

Dorpsagenda