Spijk, Parijs van het Noorden. Wervelende modeshow.

Klavertje Vier, Orianne’s Kniphoukje en Bloemenshop 3Borg, organiseerden afgelopen woensdagavond een spetterende modeshow in de Schoolstraat. Haute Couture, Haute Coiffure en Art des Fleurs in het hoge Noorden.
Bouke, Grietje, Silvy, Haydee, Natalja en José, bewogen als volleerde mannequins over de catwalk. De kapsels verzorgd door Orianne, de kleding door Elena en de boeketten en haarcorsages door Klaasjan en Ron zagen er enig uit. De modellen showden prachtige kleding . Creaties die naast stijlvol zeer betaalbaar zijn.
Als klap op de vuurpijl waren er de ontwerpen van de Italiaanse modeontwerpster Vivi. Deze unieke kleding is ook bij Klavertje Vier tegen scherpe prijzen verkrijgbaar.

Tegen vrouwelijk Spijk zou ik willen zeggen: Grijp nu uw kans en werp af die fleece jacks.

Tekst; Piet-Jan Schalk
Foto’s; Beitske Eversdijk.