Help #Team Jesper

Jesper strijdt inmiddels al 10 jaar tegen de ziekte van Pompe. De ziekte van Pompe is een ernstige spierziekte die veroorzaakt wordt door een verstoorde stofwisseling in de skelet- en ademhalingsspieren en de hartspier.   In de loop der jaren heeft Jesper steeds meer aan spierkracht moeten inleveren en is hierdoor sinds 1,5 jaar volledig rolstoel gebonden. Deze slopende progressieve spierziekte moet tot een halt geroepen worden! En daarom hebben wij #team Jesper opgericht om mee te doen met de Oranjeloop van het Spierfonds op 7 oktober.

Ons doel is om zoveel mogelijk fondsen te werven voor het Gentherapie onderzoek van Dr. Pim Pijnappel van het Erasmus MC. Gentherapie zou het mogelijk moeten maken het hart, de spieren en de hersenen te herstellen na een eenmalige behandeling.

De opbrengst van onze teamleden gaat rechtstreeks naar het Gentherapie onderzoek.

Via onderstaande link kun je op onze actiepagina doneren en kennismaken met de teamleden:
Teams Het Oranjepad

Naast dat we via onze actiepagina sponsorgeld werven ondernemen we ook enkele andere acties. Zo kunnen mensen ons steunen door hun statiegeld bon in te leveren bij PLUS Buist. Daarnaast organiseren we op vrijdagavond 15 september een Bingo in het Spiekhoes en staan we op woensdagmiddag 20 september op de Tuinfair bij fam. Kroeze aan de Nesweg 2.

Voor meer info over onze acties, de ziekte van Pompe en gentherapie kun je lid worden van onze Facebook pagina

Groetjes,

Kelly

Dorpsagenda