Wat vind jij van het openbaar groen in de gemeente?

We vinden het belangrijk om te weten wat jij van het openbaar groen vindt. Denk je mee en vul je de vragenlijst in?
In parken, plantsoen en straten vormen bomen, struiken, hagen, gazons en bermen het openbaar groen in onze gemeente. Openbaar groen zorgt voor aankleding, geeft verkoeling, vangt regenwater op en geeft vogels, insecten en dieren een plek om te schuilen of voedsel te zoeken. Voor ons is het een plek om te sporten, te spelen, te genieten, tot rust te komen en elkaar te ontmoeten. Openbaar groen is er voor iedereen.

Nieuw beleidsplan openbaar groen
De gemeente werkt aan een nieuw beleidsplan openbaar groen. Dat is een plan waarin we het openbaar groen onder de loep nemen en een ‘groene koers’ voor de toekomst bepalen. De koers voor een groen Eemsdelta voor iedereen. De kwaliteit van het openbaar groen speelt daarin een belangrijke rol.

Denk je met ons mee?
We vinden het belangrijk om te weten wat jij van het openbaar groen vindt. Ben je blij met het groenonderhoud? Vind je het belangrijk om veel groen te zien in Eemsdelta? Wil je meer bomen in je straat?

Vul de vragenlijst in
Laat het ons weten en vul de vragenlijst in. Zo kunnen we de inrichting en het beheer van het openbaar groen de komende jaren goed afstemmen op jouw wensen. Invullen kan t/m zondag 26 maart 2023.

Klik hieronder op de link voor de vragenlijst:
Vragenlijst openbaar groen

Gemeente Eemsdelta

*foto: Linda Scheltens

Dorpsagenda