Theatergroep WAARK komt naar Spijk

Met enige trots kunnen wij u vertellen dat het gelukt is om Theatergroep WAARK naar Spijk te halen. Op zaterdag 20 mei komen zij het prachtige stuk Staait n Bisschop veur Stad ten tonele brengen.

Staait n Bisschop veur Stad is een voorstelling in het Gronings met grote verhalen van bekende en onbekende mensen tijdens het beleg van Groningen door Bommen Berend. Een luchtige en muzikale voorstelling vol liefde, intriges, spanning en humor in een historisch decor. Voor alle Groningers, uit Stad èn Ommeland.

Terwijl Helpman wordt platgebrand, het Westerkwartier wordt geplunderd en bij Oosterhoogebrug en Aduarderzijl wordt gevochten, gaat het leven in Stad zo goed en zo kwaad als het kan door. De ‘gewone mensen’ van Stad en Ommeland krijgen in Staait n Bisschop veur Stad eindelijk een stem.

Al menig zaal is volledig uitverkocht, dus reserveer uw kaarten snel door een mailtje te sturen naar dit mailadres: activiteiten@mfcspijk.nl

Aanvang: 20:00 uur
Entree : €12,50

UPDATE 20-05-2023
De voorstelling is uitverkocht!

Kijk voor meer informatie op de website van Waark: https://www.waark.nl/

Dorpsagenda