Brandweer Bierum is op zoek naar versterking

Nieuws van Brandweer Bierum
Heb jij behoefte aan een leuke uitdagende en afwisselende vrijetijdsbesteding, waarbij je iets voor de samenleving betekent en deel gaat uitmaken van een leuke grote roodgekleurde familie? Dan kun jij je bij ons melden.

Bij de brandweer Bierum staan we 24/7 klaar voor mens en dier om hulp te bieden.
Maar om dit te kunnen blijven doen hebben we mensen nodig die de groep willen versterken. Daarom zijn we op zoek naar mensen zoals jij, die met liefde, plezier en passie klaarstaan voor mens en dier in nood. Ben je enthousiast, nuchter en praktisch ingesteld, dan zouden we graag zien dat je je aanmeldt om onze groep te versterken. Want hulpverlenen doe je met elkaar in een hulpverleners team .

Ben je 18 jaar of ouder, woon/werk je in Bierum, Spijk, Losdorp of Holwierde?
Meld je dan aan. Dit kan door langs te komen op een oefenavond of te bellen met 06-51288787 of stuur een mail naar noordmidden@vrgroningen.nl Ook kun je voor meer informatie kijken op www.brandweer.nl of bellen met het bovenstaande nummer.

Laat je hulpverleners hart spreken

Met vriendelijke groet,

Blusgroep Brandweer Bierum
Koert Flikkema (ploegchef Brandweer Bierum)

Dorpsagenda