Kerkdiensten rond de feestdagen 2022

Diensten in de Andreaskerk te Spijk

Kerstnachtdienst – 24 december, 21.00 uur
In de nacht dat Jezus werd geboren zongen de engelen voor de herders: vrede op aarde! Wat betekenen deze woorden, en wat betekent het om te denken aan de geboorte van Jezus, in een tijd waarin vrede op aarde soms ver te zoeken is?

Eerste Kerstdag – 25 december, 9.30 uur
Wat heeft de sterrenkundige Heino Falcke te zeggen over Kerst? Wat kun je onder de indruk zijn van de sterren! Net zo waren de wijzen onder de indruk van die ene ster, die ze volgden naar Bethlehem. Wat ze daar vonden vervulde ze met blijdschap!

Tweede Kerstdag – 26 december, 9:30 uur
Dienst met veel zang, voorbereid door de gemeenteleden.

Oudjaarsavond – 31 december, 18.30 uur
Aan het einde van het jaar is het een mooi moment om even verstilling te zoeken, in een kerkdienst waar je af en toe het vuurwerk om je heen hoort knallen. Dit jaar lezen we uit Prediker, die zegt: wees niet al té rechtvaardig. Het is mooi om met mildheid terug te kijken naar het jaar dat achter je ligt. Hoe doe je dat?

Nieuwjaarsdag – 1 januari 2023, 10:00 uur
Dienst voorbereid door gemeenteleden.

Elly Flikkema

https://kerkdienstgemist.nl/stations/2085-Andreaskerk-Spijk-Losdorp

Dorpsagenda