Vrouwenclub Spijk naar MS mode

Afgelopen dinsdag zijn de dames van Vrouwenclub Spijk op stap geweest naar MS Mode in Delfzijl. We hadden eerder het plan om iemand van MS Mode te vragen om een avond te verzorgen bij ons in Spijk. We kregen als antwoord dat dat een heel leuk idee was, maar dat het dan handiger was dat we in de winkel kwamen. En dat is natuurlijk ook zo. Daarom zijn we met de hele club met introducees naar Delfzijl afgereisd. En wat is er nu leuker dan een hele winkel voor jezelf te hebben. Zonder andere klanten.

We werden hartelijk ontvangen door Miranda Bakker die ons met haar team een hele leuke avond heeft bezorgd. Zelfs op haar verjaardag. De avond begon met koffie/thee en iets lekkers. Daarna kregen we een modeshow door het team. Daarna kon iedereen iets leuks uitzoeken en passen en natuurlijk advies vragen van de andere dames. Dit allemaal onder het genot van een hapje en een drankje.

Het was een hele geslaagde avond en veel dames vertrokken met volle tassen weer naar Spijk. We willen Miranda en haar team van MS Mode Delfzijl heel hartelijk bedanken voor de super geslaagde avond. We komen vast nog een keer langs, want sommige dames stelden voor om dit maar als een jaarlijks uitje op de agenda te zetten.

Vrouwenclub Spijk
Jannie Pijper

foto’s: via vrouwenclub Spijk:

Dorpsagenda