Freda’s MUP en basisbenodigdheden kast

Mijn man en ik hebben wat gebrainstormd over mensen die minder te besteden hebben. Wij willen deze mensen graag helpen d.m.v. een kastje bij huis (Ubbenasingel 13, Spijk) waar wij zelf producten in zullen doen. We hopen dat er ook dorpsbewoners zijn die ons zouden willen helpen om dit kastje te vullen. Het is allemaal op vrijwillige basis. Mocht je thuis iets hebben dat je niet gebruikt, en wil je dit project graag ondersteunen, dan mag je deze producten in het kastje zetten. Graag alleen houdbare producten.

Ook heb ik mij laten inschrijven bij Menstruatie-armoede, en krijg via deze organisatie maandverband, tandpasta e.d. om ook deze groep mensen, die het zich niet kunnen veroorloven, te helpen. Wij hopen de mensen in Spijk en omliggende dorpen op deze manier te kunnen steunen en dat er veel gebruik van het kastje gemaakt zal worden.

Wees aardig en begripvol naar elkaar en neem niet meer dan je nodig hebt.

Freda Rijkens

*De kast staat 24 uur buiten.
Wie belangstelling heeft, maar niet goed durft, mag mij ook persoonlijk via Facebook: Freda Rijkens een berichtje sturen.

Dorpsagenda