Lammetjes aaien Bie de Jongens in het paasweekend

Bloemen en Planten Centrum ‘Bie de Jongens’ in Spijk pakt rond de Paasdagen groots uit met attracties, voorjaarsbloeiers en Paasarrangementen. Centraal staat het ‘Lammetjes aaien’.

Lammeren en hun moeder krijgen te midden van stropakken een tijdelijk verblijf op het grasveld voor de zaak. We wilden eens wat nieuws bedenken om de lente te vieren. Mensen willen er met Pasen graag even op uit en op een terrasje zitten. Dat kan straks op het grasveld voor de bloemenzaak. Dankzij de medewerking van hobbyboer Klevering komen daar lammetjes en een schaap te lopen. De dieren mogen worden geaaid. Dat is vooral voor de kinderen natuurlijk heel leuk. We leggen er stropakken neer waar iedereen op kan zitten en genieten van koffie, thee en Paasbrood. Verder zijn er voor de jeugd springkussens op het terrein. En om de sfeer nog wat te verhogen komt de Paashaas langs, terwijl wij voor de sfeermuziek zorgen.

Op vrijdag 15 april start het buitenseizoen van ‘Bie de Jongens’. Dat betekent dat het feestelijk versierde buiten terrein niet alleen vol staat met voorjaarsbloemen en bloembollen, maar ook Paasarrangementen, grote palmbomen en olijfbomen.

Het Paasfeest Bie de Jongens
vrijdag 15 april van 8.30 tot 20.00 uur
zaterdag 16 april van 8.30 tot 16.00 uur
maandag 18 april van 10.00 tot 16.00 uur

Ron en Klaas-Jan

*foto J.G. Hazeveld

Dorpsagenda