Kleintje Winkelhuis Spijk groot succes!

Afgelopen zaterdag kon dan eindelijk kennis gemaakt worden met Winkelhuis Spijk. De stichting Winkelhuis Spijk leek dit een mooie manier om het dorp kennis te laten maken met het idee van een winkelhuis in Spijk. En met succes! Vanaf half 11 werd het al behoorlijk druk in de bibliotheek, waar diverse kraampjes stonden, ook in de gang en boven stonden kraampjes. De scholen lieten de plannen zien van het kindcentrum en ook het MFC had het druk met uitleggen wat de toekomst gaat brengen. Job oet Spiek zorgde voor de muziek. Ook wethouder Ronde is nog bij ons langs geweest en was zeer enthousiast over het idee van Winkelhuis Spijk.

Stichting Winkelhuis Spijk bedankt iedereen die deze dag tot een succes hebben gemaakt. De komende tijd gaan wij verder met onze plannen en houden jullie op de hoogte. Heb je nog een idee, of heb je interesse om ook onderdeel van het winkelhuis te worden, stuur dan een mail naar winkelhuisspijk@gmail.com

foto’s Jan D. Pijper


foto’s Linda Scheltens

Stichting Winkelhuis Spijk
Kitty Wiersema

Dorpsagenda