Bie de Jongens open op Koningsdag

Bloemen en Planten Centrum “Bie de Jongens” open op Koningsdag
Op woensdag 27 april 2022 is Bloemen en Planten Centrum “Bie de Jongens” geopend van 8:30 tot 17:00 uur. Ook dit jaar pakken we groots uit met koninklijke aanbiedingen. Op ons feestelijk versierde buitenterrein (500 m2) ziet u een groot aantal buitenplanten, zoals een ruim assortiment mediterrane planten, olijfbomen, oleanders en citrusboompjes. Daarnaast hebben we een groot assortiment vaste planten. Ook de plantentafels zijn rijkelijk gevuld met geraniums, hanggeraniums en overige perkplanten. Binnen staat er een diversiteit aan bijzondere kamerplanten, waaronder zeer grote planten en vele opgemaakte plantenarrangementen. Bij de snijbloemenafdeling staan er diverse boeketten in allerlei kleuren voor u klaar. Ook ziet u de eerste moederdag arrangementen al klaar staan.

Noteer alvast in u agenda 5, 6 en 7 mei moederdagplein “Bie de Jongens’, met voor de kids een reusachtig springkussen.

U bent van harte welkom.

Ron en Klaas-Jan

Dorpsagenda