Jaarmarktcommissie weer compleet!

Jaarmarktcommissie weer compleet!
Wat is het fijn om weer eens nieuwe enthousiaste mensen te mogen verwelkomen in een commissie! Met 3 man was de bezetting aardig krap en daarom zijn wij erg blij dat Wiert Krijgsveld en Sander Straat onze commissie komen versterken!

Het organiseren van de jaarmarkt is niet zo’n enorme klus, maar toch is het fijn als iedereen zijn eigen taak heeft en bij afwezigheid er altijd wel iemand is waar je op terug kunt vallen. Vele handen maken licht werk!

Door Corona vernemen wij dat het aantal aanmeldingen wat tegen valt. Mensen die jaren op onze markt hebben gestaan zijn ermee gestopt of hebben gewoonweg niet voldoende personeel om te zorgen voor een goede bezetting in de winkel als op de markt.

Onder de aanmeldingen hebben wij weer een mooi divers aanbod; kleding, hobbyspullen, woondecoratie, tuindecoratie, kinderactiviteiten, draaimolen, ijs, eten, bloemen etc.

Heeft u nog tips voor ons of wilt u zich nog graag zelf aanmelden? 

Dan kan dat via https://www.spijk.net/inschrijfformulier-jaarmarkt/ 

Jaarmarkt Spijk
Zaterdag 28 mei
Van 10.00 – 17.00 uur
Locatie: ’t Loug, Hoofdweg Zuid.

Organisatie: Marcel de Haan, Ellen Pijper, Monique Kats, Wiert Krijgsveld en Sander Straat

Dorpsagenda