Spieksters veur elkoar ook voor uw boodschappen

Vanaf aanstaande zaterdag 12:00 uur gaat “onze” supermarkt Coop Buist Spijk voor anderhalve week dicht. We kunnen met z’n allen niet wachten om de (ongetwijfeld) mooie nieuwe supermarkt te mogen bewonderen. En we wensen familie Buist en alle medewerkers dan ook heel veel succes met de enorme klus van verhuizen en inrichten!

De supermarkt wordt hier thuis ook wel “het groot magazijn” genoemd. Wat niet in de koelkast ligt, ligt wel in het groot magazijn. Dat gaan we dus voor anderhalve week missen straks. Nu is dat voor velen van ons geen probleem; je stapt in de auto en rijdt naar een naastgelegen plaats waar een supermarkt is of, als je hierin thuis bent, bestel je je boodschappen online of vraag je je buurman/buurvrouw of die iets voor je mee wil nemen. Dit zal echter niet voor iedereen zo vanzelfsprekend zijn vanwege geen vervoer, geen computer/internet of geen contact met buren/familie.

Daarom wijzen we hier nogmaals op het bestaan van “Spieksters veur elkoar”. Schroom niet en neem ook tijdens de tijdelijke sluiting van de Coop contact op via telefoonnummer 0619019339, ze hebben vast mogelijkheden om de helpende hand te bieden.

Klik hier voor alle info van Spieksters veur elkoar

Namens Stichting Dorpsbelangen Spijk in samenwerking met PKN Spijk- Losdorp
Nina Mertens

Dorpsagenda