Kennismaken met Zorgboerderij Feniks op 30 december

Zoals u in een eerder bericht heeft kunnen lezen is het Spoarbaankhoes vanaf 1 januari voor een langere periode (minimaal 6 maanden) onze woonlocatie voor beschermd wonen. Daarom willen wij ons tijdens een inloopmiddag op vrijdag 30 december van 16:00 tot 18:00 graag aan u voorstellen. Deze inloopmiddag is voor alle inwoners van Spijk en omgeving. De koffie staat voor u klaar op ‘t Loug 19!

Er is in het Spoarbaanhoes ruimte voor 3 (jong) volwassenen en 1 begeleider. De bewoners zijn rustige, lieve mensen en komen hier uit de omgeving. Als er bewoners in het pand aanwezig zijn is dat altijd onder begeleiding, dus ook ‘s nachts. Tijdens werkdagen hebben de bewoners hun eigen dagbesteding op een andere locatie. In het weekend hebben we rust.

Er is nog 1 woonplek over. Voor meer informatie kijk op onze website.

We zien u allen graag op 30 december. Tot dan!

Etienne, Margot en Sanne
Zorgboerderij Feniks