Nieuwsbrief januari 2022 Huisartspraktijk J. Cijsouw

Dank u wel!
We willen u hartelijk danken voor de belangstelling die er was voor ons 25-jarig jubileum. We werden op maandagmorgen 3 januari verrast door een serenade van CBS, geweldig! En daarna prachtige bloemen, cadeaus en heel veel felicitaties: kaarten en online. Het was hartverwarmend, dank hiervoor!

Bloed prikken in de praktijk
Vanaf 3 maart is het mogelijk om bloed te laten prikken in de praktijk. De assistentes hebben een cursus gedaan en prikken op 3 maart en 17 maart onder begeleiding van een deskundige. Als u rond die tijd bloed zou laten prikken bij Certe, kunt u het nu bij ons laten doen. U moet hier wel een afspraak voor maken. Ook het thuisprikken kan door ons gedaan worden. We hebben besloten dit te gaan doen, om de service te verbeteren. Het scheelt voor u afstand en tijd en voor het thuisprikken: u weet ongeveer hoe laat de assistente komt prikken. Ze moeten hun vaardigheid nog opbouwen, maar we hebben er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken.

Stagiaire
Vanaf maandag 14 februari is er een stagiaire bij ons. Het is Pervin Turgut en misschien kent u haar, want ze heeft in Spijk gewoond. Ze doet de opleiding voor praktijkassistente en zit in haar derde jaar. Ze zal de telefoon opnemen, handelingen verrichten en meekomen tijdens de huisbezoeken. We hopen dat ze een leuke tijd heeft bij ons en dat ze veel leert.

Nieuws apotheek
Het bloed dat geprikt wordt bij ons in de praktijk, wordt dezelfde dag opgehaald door dezelfde bode als die de medicijnen brengt. Nu krijgen we dinsdagnacht en vrijdagnacht geleverd. Dit gaat veranderen, want het bloed wordt ‘s middags opgehaald. Het kan dus zijn dat uw medicijnen wat later komen of er juist wat sneller zijn. Bestel daarom op tijd uw medicijnen! Of laat het doen via het automatisch herhalen: dit kunt u regelen via de apotheek.

Uitslag enquête
In 2021 hebben wij een enquête gehouden, waar veel reacties op kwamen. Hartelijk dank voor het invullen! Met de opmerkingen en tips zijn we aan de slag gegaan en daardoor zijn er een aantal verbeteringen doorgevoerd. Op www.huisartsspijk.nl kunt u een samenvatting vinden van de enquête.

Meivakantie
Van vrijdag 22 t/m 29 april hebben we meivakantie.

https://www.thuisarts.nl
https://www.apotheek.nl
https://www.rivm.nl

Huisartspraktijk J. Cijsouw
Hoofdweg Zuid 9
9909 BA Spijk
telefoon: 0596-59 12 02
email: huisartsspijk@ezorg.nl
www.huisartsspijk.nl

Dorpsagenda