Spoarbaankhoes wordt woonlocatie begeleid wonen

Zorgboerderij Feniks neemt vanaf 1 januari het voormalig Spoarbaankhoes over en creëert hiermee in Spijk een woonlocatie voor begeleid wonen. Het oude spaarbankgebouw biedt ruimte aan 4 mensen die elk gebruik kunnen maken van een eigen badkamer en toilet. Zorgboerderij Feniks beschikt in Spijk reeds over een boerderij aan de Oostpolder in Nooitgedacht.

Doel Zorgboerderij Feniks
Het voornaamste doel is een zinvolle en gezellige dagbesteding te geven aan onze gasten/deelnemers (met zorgvraag), onder deskundige begeleiding die aansluit bij de wensen van de deelnemers, waarin het welzijn en persoonlijke ontwikkeling voorop staat. Zelfredzaamheid en meedoen in de samenleving is voor ieder individu belangrijk en daar zullen we je bij helpen.

Klik hier voor meer informatie over Zorgboerderij Feniks.

 

Dorpsagenda