Puzzeltocht tijdens Koningsdag

Beste Spijksters!

Ondanks alle Corona maatregelen wil de Oranjevereniging Koningsdag 2021 niet ongemerkt voorbij laten gaan. Wij organiseren dit jaar een puzzeltocht voor het hele gezin! Als gezin gaan jullie er op uit en volg je samen de kroontjes die de route aanduiden. Onderweg komen jullie vragen tegen die je kunt invullen op het antwoordenformulier. Voor de beste speurders en puzzelaars zijn er leuke prijzen te winnen zoals een dinerbon, bloemenbon of gezinsspel.

Opgave graag vóór 23 april met het aantal deelnemers en leeftijd.

Als je je opgegeven hebt en je tas met lekkers hebt afgehaald tussen 9:00 en 11:00 uur, kun je vanaf 9:00 tot 20:00 uur naar eigen inzicht de tocht lopen.

Wij hopen op enorm veel puzzelaars.

Overtuigd? Geef je dan nu op: oranjeverenigingspijk@outlook.com

Oranjevereniging Spijk

Dorpsagenda