Sinterklaasintocht 2019

Op zaterdag 23 november 2019 komen Sinterklaas en zijn Pieten aan in Spijk. Zij zullen om 16:00 uur arriveren op ’t Loug, waar ze worden opgewacht door de kinderen en hun ouders. Om Sinterklaas een warm welkom te geven, zouden wij het leuk vinden als u uw woning leuk versiert, denk daarbij ook aan verlichting om hem niet in het donker te laten staan. Na een rondje door het dorp gaan we naar het MFC, waar we er samen met Sinterklaas en zijn pieten een groot feest van gaan maken. Ook is er een fotograaf aanwezig die binnen foto’s gaat maken van sinterklaas en uw kind(eren). Heeft u hier bezwaar tegen (ze kunnen voor de website/social media gebruikt worden) dan ligt er een lijst in het MFC die u kunt invullen.

Het feest in het MFC duurt tot ongeveer 19:30 uur, voor het eten voor de kinderen wordt gezorgd!

De Route dit jaar is:
’t Loug
Hoofdweg Noord
De Kamp
Grote Dijkstraat
Zwarteweg
Westersingel
Parklaan
Tuinbouwweg
Havenweg
Nesweg
Alberdaweg
Achteromweg
Hoofdweg Zuid
Nesweg (MFC)

Hartelijk dank namens sint en zijn pieten

De sinterklaascommissie.

Dorpsagenda