Doe ook mee met de Spiekstertocht

Beste dorpsbewoners en iedereen die het leuk lijkt om mee te doen,

Op zaterdagmiddag 6 maart 2021, organiseert de Jeugdraad van Spijk-Losdorp in samenwerking met stichting Dorpsbelangen Spijk een Spiekstertocht. Tijdens deze tocht zoek je, door middel van vragen en foto’s, antwoorden die je vervolgens op het antwoordformulier kwijt kunt.

Na opgave ontvangen jullie op 5 maart een mail met hierin de tocht. Waarna je op 6 maart tussen 13:00 uur en 17:00 uur op eigen gelegenheid de tocht door Spijk kunt lopen (duur tocht ong. 1,5 uur). Startpunt is gewoon je eigen woning, dus volledig coronaproof. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om te kunnen printen, geen probleem dan regelen wij dit voor je.

Wij hopen deze middag het hele dorp op de been te krijgen en naast enkele versnaperingen onderweg zijn er een aantal leuke prijsjes voor de winnaars te vergeven.

Zijn jullie nu net zo enthousiast als wij? Geef je dan snel op en misschien ontdek je wel dingen over Spijk die je helemaal niet wist!

Er zijn geen kosten aan verbonden en is voor iedereen toegankelijk

Opgeven? Stuur vóór donderdag 4 maart een mail naar pknjeugdraadspijklosdorp@gmail.com met hierin je teamnaam en het aantal leden waaruit je team bestaat. Mocht je zelf niet in de gelegenheid zijn om te printen, ontvangen wij ook graag het huisadres waar de route op 5 maart door de brievenbus mag.

Tot de 6de.

Jeugdraad PKN Spijk-Losdorp i.s.m. Dorpsbelangen Spijk

Dorpsagenda