Grandioos Groningen in Spijk

Via Ron Mulder kregen we vandaag een link van onderstaande video van Grandioos Groningen toegestuurd. Het filmpje “Loopt Jerry nog steeds rond in Spijk? “Mien dörp” is zaterdag 14 november gemaakt en te leuk om niet te delen. Jerry kwam ons bekend voor overigens. In de Facebook Community van Spijk Net werd vorig jaar het volgende berichtje geplaatst: “Sinds 24-10 is onze kater Jerry vermist. Jerry is gecastreerd en ongeveer 7 jaar oud. Hij is rood met wit. Jerry zou een paar nachtjes bij dierenopvang Patmos in Spijk gaan logeren. Helaas nam hij de benen voordat we binnen waren. Jerry is een schuwe kat en zal dus ook niet zo snel naar je toe komen…”

Gert en Aike zijn vandaag in Spijk. Ze zijn niet alleen, maar met Gert zijn buurvrouw Rijnie. Zij is geboren en getogen in Spijk. Ze neemt niet alleen een kijkje in het mooie dorp, maar gaan ook op zoek naar de rode kater van Rijnie.

Grandioos Groningen is hét videokanaal van Groningen, opgericht door Rob Mulder. Helemaal online en voor alle leeftijden en interesses. Grandioos Groningen is te vinden op YouTube, Instagram en Facebook.