Theatervoorstelling groot succes!

Wie of wat moet er in het kistje van Spiek, dat was de vraag bij de theatervoorstelling ‘Het kistje van Spyck’ een productie van Veur Aaltied. Afgelopen vrijdag en zaterdag kregen we antwoord op die vraag bij 2 uitverkochte voorstellingen. mevr. Evers Dijkhuizen, Wietse Meier,de jongen uit pro rege die ontsnapte, maar bij het verkeerde huis om hulp vroeg, een aangespoelde ballonvaarder, de heren Ubbena en Alberda, Ceres en vloed, Keuning, de omgekomen jongens van de ontplofte munitieloods en Tjerk Kremer, verraden en omgekomen in Bremen. Zij mochten allemaal in het kistje. De theatervoorstelling was een succes, nooit geweten dat er zoveel talent in Spijk e.o. is. Een toneelvereniging en een koor zouden hier zo opgericht kunnen worden, alhoewel ik weet dat het voor sommige mensen een eenmalige actie was. Onderstaande foto’s zijn van Jan D. Pijper en Linda Scheltens.

Linda Scheltens

*foto’s Jan D. Pijper:

*foto’s Linda Scheltens:

Dorpsagenda