Ondertekening onderhoudsovereenkomst Groen Spijk

Na het overhandigen van de dorpsvisie in de raadzaal van het gemeentehuis was de ondertekening van een onderhoudsovereenkomst tussen Groen Spijk en de gemeente. Een groep vrijwilligers uit Spijk heeft zich hard gemaakt voor de aanpak van een aantal groengebieden in het dorp. De groep heeft daarvoor geld bij elkaar gekregen om een deel van Spijk opnieuw in te richten met behulp van een nieuw groenplan. Een deel van het onderhoud in het gebied Havenweg/Nesweg gaat Groen Spijk zelf doen, hierover zijn nu afspraken vastgelegd in de onderhoudsovereenkomst met de gemeente. Menninga: “Dit is weer een mooi voorbeeld van energie en kracht van inwoners die zich samen inzetten voor hun leefomgeving en de leefbaarheid in hun dorp”.

Gemeente Delfzijl

*Deze week volgt nog meer informatie van Groen Spijk en een 3D preview.

*foto Linda Scheltens

Dorpsagenda