Groep 8 neemt afscheid van de basisschool

Groep 8 van C.B.S. De Borgstee heeft afscheid genomen van de basisschool. Wat een toppers, groep 8, de klas van 2020. Een bijzondere groep met 5 jaar lang dezelfde meester. Het past bij deze groep om dit gekke jaar zo af te sluiten en daarmee ook de basisschool.

Op woensdag twee fantastische uitvoeringen van hun musical en wat zaten ze allemaal goed in hun rol. Zo leuk om te zien! En natuurlijk op donderdag hun gala, waarbij de meester over elk kind iets leuks wist te vertellen. Na afloop hadden de ouders nog een verrassing voor de kinderen, samen eten en lekker dansen.

Het was tevens de laatste groep die afscheid heeft genomen van De Borgstee. Na de zomer zal de school verder gaan als Kindcentrum ‘t Maar samen met Fiepko Coolman.

Erik en Tina

Dorpsagenda