Moederdag-plein 2020 3Borg Spijk

Bloemenshop 3Borg Spijk, zet de bloemetjes buiten rond Moederdag met een ruim opgezet Moederdag-plein.
In verband met Moederdag (zondag 10 mei) organiseert Bloemenshop 3Borg Spijk diverse activiteiten op het Moederdag-plein voor de winkel en voor het M.F.C Spijk. Vanwege het coronavirus is het Moederdag-plein dit jaar eerder open en wel van dinsdag 5 mei 8:30 uur t/m zaterdag 9 mei 17:00 uur. Ook op vrijdagavond zijn wij geopend tot 20:00 uur. Hierdoor is de Schoolstraat vanaf maandag 4 mei t/m 9 mei afgesloten voor al het verkeer.

Er zullen diverse activiteiten zijn op het feestelijk ingerichte plein. Ook aan de kinderen word gedacht, voor hen is er bij droog weer een springkussen, bedoeld voor kinderen tot 12 jaar (volgens R.I.V.M. voorschriften), hier wordt streng op gecontroleerd. Wij presenteren op het Moederdag-plein een ruim assortiment snijbloemen arrangementen, diverse buitenplanten en verschillende mediterrane planten, zoals palmen, olijfbomen, citrusboompjes, polygala’s en strelizia’s. Ook aan de muzikale noot is gedacht, Job oet Spiek zingt een vrolijk repertoire.

In samenwerking met restaurant Eemshaven te Losdorp en hotel/restaurant Ekamper te Oosteinde hebben we vanaf 4 mei t/m zaterdag 9 mei een Moederdag actie, waarbij een dinerbon van beide restaurants valt te winnen. Bij inlevering van je kassabon met daarop je naam en telefoonnummer wordt er op zondag 12 mei door de ondernemers een winnaar getrokken. Als u heeft gewonnen wordt u telefonisch op de hoogte gebracht.

Wilt u ook iets laten bezorgen, dat kan, wij hebben dit jaar meerdere bezorgers die uw bestelling op het door uw gewenste adres kunnen bezorgen. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, bel ons dan voor de mogelijkheden. Heeft u bijzondere wensen laat dit ons tijdig weten, ons nr is 06-57551146

We hopen er samen met u een gezellige en vooral veilige week van te maken, zodat we alle moeders in deze bizarre tijd extra kunnen verwennen met een 3Borg presentje . Wij zullen u weer verrassen met een heerlijk bakkie koffie of thee. U bent van harte welkom

Ron en Klaas-Jan

Dorpsagenda