Collecte Hartstichting Spijk

Collecte Hartstichting

De collecte van 5-11 april gaat dit jaar net even anders.
In deze onzekere tijden waarin ieders gezondheid voorop staat, kunnen de collectanten niet langs de deuren. Dit terwijl het, juist nu, zo belangrijk is. Hart- en vaatpatiënten kunnen namelijk ernstig ziek worden door het coronavirus en lopen meer kans om er aan te overlijden. Maar ook bij gezonde mensen kan het virus klachten en schade aan het hart veroorzaken. Daarom collecteren wij dit jaar op een andere manier voor levensreddend onderzoek.

U kunt via de site van de Hartstichting een donatie doen. Ga naar Hartstichting.nl   / doneer en volg de volgende stappen. Maar op de site kunt u ook zelf online collecteren om zo een steentje bij te dragen.

Om samen zoveel mogelijk geld op te halen voor gezonde harten, zet de Hartstichting vanaf 5 april hun eigen kanalen, de media en Tikkie in . Op hun social media kanalen plaatst de Hartstichting verschillende berichten, er is een sms-actie op verschillende digitale borden door het land, de Hartstichting verstuurt een flyer met huis-aan-huis bladen en er is aandacht in verschillende bladen zoals het 100%NL magazine.

We realiseren ons dat het voor sommigen van jullie moeilijke economische tijden zijn. Maar alle kleine beetjes helpen.

BVD

namens de Hartstichting

Annelies Hofstee

Dorpsagenda