Theater Pannenkoek tijdens Kleintje Winkelhuis

UPDATE 13 MAART 2020!
Naar aanleiding van het advies van het RIVM hebben we besloten om kleintje winkelhuis af te lasten, we gaan natuurlijk kijken naar een nieuwe datum, alle ondernemers worden per mail op de hoogte gesteld, en we hopen dat iedereen onze Facebook pagina Winkelhuis Spijk blijft volgen voor een nieuwe datum. Mocht er een nieuwe datum bekend gemaakt worden dan zal dat ook op www.spijk.net komen te staan.

Hanneke Heun
Voorzitter stichting Winkelhuis Spijk

Theater Pannenkoek met de voorstelling “Schone Draak’. Een sprookjesachtige voorstelling over wat je allemaal mist als je te veel haast hebt.. Zaterdag 28 Maart 2020 in de bibliotheek van Spijk tijdens ‘Kleintje Winkelhuis’

Voorstelling ‘Kleine Draak’ voor 2-8 jaar
Een sprookjesachtige voorstelling over wat je allemaal mist als je te veel haast hebt.. “Daan, rustig aan! Daan wil veel.. vooral draken zoeken, maar ze heeft nergens geduld voor. Haar vriendinnetje Sterre heeft juist de mooiste tijd tijdens het wachten. Wanneer Daan Sterre kwijtraakt willen allerlei ‘bijzondere’ figuren haar helpen… als ze nou heel even wacht…!!”

Zaterdag 28 maart 2020
Duur voorstelling: 30 minuten
Aanvang 14:00 uur
Locatie: bibliotheek Spijk
Gratis entree!

Deze voorstelling wordt aangeboden door Winkelhuis Spijk en bibliotheek Spijk

Inge Bakker
Namens Theater Pannenkoek

Dorpsagenda