Oefeningen om te blijven bewegen

Bewegen is erg belangrijk, maar we hebben er nu, vanwege het coronavirus  en alle verscherpte maatregelen, niet alle ruimte en vrijheid meer voor.  Daarom wat aangepaste oefeningen die je eventueel zou kunnen doen in huis en in de tuin. We kregen van beweegcoach Ellen Wollerich de beweegbingo toegestuurd. Naast de beweegbingo zijn er meer oefeningen die je kunt doen om fit te blijven. Voor elk wat wils. Heb je zelf nog leuke oefeningen om te doen en/of tips, foto’s of een filmpje, dan horen we dat graag en plaatsen we deze, indien mogelijk, in dit bericht en/of op Facebook.

Beweegbingo:

 

Klik HIER voor een duidelijke versie van de beweegbingo en andere oefeningen (met uitleg) om in huis en in de tuin te doen.
‘Huis voor de sport Groningen Team Eemsdelta’ (FB)

https://huisvoordesportgroningen.nl/blog/groninger-initiatieven-om-te-blijven-bewegen

 

Dorpsagenda