Inschrijving nieuwe leerlingen school Spijk

Inschrijving nieuwe leerlingen samenwerkingsschool Spijk i.o.

Om volgend schooljaar een goede indeling te kunnen maken met de groepen, willen we graag vroegtijdig weten welke kinderen we volgend schooljaar kunnen verwachten. Daarom ontvangen we graag  z.s.m. en uiterlijk voor 1 mei 2020 de aanmeldingen van kinderen die volgend schooljaar 4 jaar worden en instromen in groep 1.

Voordat kinderen worden ingeschreven, vindt er een aanmeldgesprek plaats. Hierin bespreken we o.a. of wij als school aan de onderwijsbehoefte van het kind kunnen voldoen. Soms is het noodzakelijk om aanpassingen in het onderwijs te doen of voorzieningen te treffen, zodat we het kind zo goed mogelijk kunnen begeleiden in zijn/haar ontwikkeling. In heel uitzonderlijke gevallen moeten we vaststellen dat er een andere plek gezocht moet worden, omdat wij niet aan de onderwijsbehoefte kunnen voldoen.

Indien u uw kind wilt aanmelden, kunt u een aanmeldingsformulier aanvragen via directie.borgstee@noordkwartier.nl of mag u langskomen (locatie Nesweg) voor een aanmeldformulier. U kunt het aanmeldingsformulier ook vinden op de website van CBS De Borgstee. De school hanteert geen wachtlijst.

Mocht u in uw omgeving gezinnen kennen die op zoek zijn naar een school voor hun kind, dan is het fijn dat u bovenstaande informatie deelt.

Met vriendelijke groet,
Samenwerkingsschool Spijk i.o.

Dorpsagenda