De Cabaretpoel in het MFC Spijk

De Cabaretpoel – Vier keer leuk!

UPDATE 12 MAART 2020
Naar aanleiding van de door de overheid genomen maatregel om alle evenementen af te gelasten waar 100 of meer mensen komen, heeft het bestuur van MFC Spijk het besluit genomen om de Cabaret avond in het MFC uit te stellen. We hebben overleg gehad met organisatie en hebben de intentie om in de toekomst een Cabaret avond in Spijk mogelijk te maken.

Indien u alleen kaarten heeft gereserveerd en nog niet betaald hoeft u niets te doen. Wanneer u de kaarten in de voorverkoop heeft gekocht mag u contact opnemen met ons. Dit kan door te bellen met 06-51323546 of een e-mail te sturen naar mfcspijk@gmail.com

De mensen die per e-mail hebben gereserveerd benaderen we persoonlijk.

Wij hopen u van harte een andere keer te mogen verwelkomen in het MFC.

Bestuur MFC Spijk

Cabaretliefhebbers opgelet! Deze voorstelling mag u niet missen. In de Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. De Cabaretpoel, een nieuw initiatief voor aanstormend cabarettalent om zich aan het publiek te presenteren. Het is een soort reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie element.

Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis. Het is een zeer afwisselende avond met vier uiteenlopende cabaretgenres. Vier cabaretvoorstellingen voor de prijs van één, met voor elk wat wils. Wie er spelen blijft meestal tot de avond zelf een verrassing. Dus laat uzelf verrassen door het talent van de toekomst. Wie weet ziet u wel de toekomstige Theo Maassen of de nieuwe Youp van ‘t Hek. In ieder geval ziet u vier keer iets nieuws!

Zaterdagavond 14 maart 2019
Aanvang 20:00 uur

Kaarten voor deze avond kosten € 12,50 p.p. en zijn te reserveren via de e-mail: mfcspijk@gmail.com of telefonisch 06-51323546 (na 18:00 uur) of via het contactformulier

Bestuur MFC

Dorpsagenda