Bingo feestavond met Ancora

Bloemenshop 3Borg Spijk organiseert, n.a.v. haar 5 jarig bestaan, op vrijdag 8 november een Bingo Feestavond in het MFC Spijk. De avond zit vol verrassingen en zal worden afgesloten met een spetterend optreden van de populaire groep Ancora.

Tijdens deze feestavond heeft men meer kans om prijzen te winnen!! Een greep uit de vele prijzen :

  • huishoudelijke apparatuur
  • vele waardebonnen oplopend tot wel €100.-
  • weekendjes weg
  • diverse diner cheques
  • een kruiwagen vol met verrassingen
  • uiteraard vele bloemen en planten

Kaarten voor deze avond zijn vanaf 1 oktober in de voorverkoop te verkrijgen bij Bloemenshop 3Borg Spijk.  Kaarten kosten € 10,00 per stuk. Contant/PIN betaling mogelijk. Kaarten zijn ook telefonisch te reserveren via 06-57551146. De avond wordt gehouden in het MFC Spijk aan de Nesweg 1 te Spijk. De bingo start om 19:30 uur en de zaal is open om 18:30 uur. Na afloop van de bingo avond is er een gratis optreden van de populaire band Ancora. Wil je niet naar de bingo maar wel naar Ancora? Dat kan! Deze kaarten kosten, zolang de voorraad strekt, in de voorverkoop € 7,50 en aan de zaal € 10,-.

Dinsdag 12 november is de dag dat Bloemenshop 3Borg Spijk 5 jaar bestaat en dit gaan we uitgebreid met u vieren. De week van 12 november zullen er diverse acties zijn en zal de Schoolstraat feestelijk versierd zijn. Op vrijdag 15 en zaterdag 16 november staan er voor de kinderen leuke attracties. Let op uw brievenbus!

*Deelname vanaf 12 jaar!

Klaas-Jan & Ron

Dorpsagenda