Aardbevingsmarkt ‘hart voor de regio’

Of u nu rechtshulp zoekt, manieren om van het gas af te komen of graag te weten komt of u in aanmerking komt voor de zogeheten stuwmeerregeling, na een bezoek aan de aardbevingsmarkt zult u een stuk beter beslagen ten ijs komen. De markt vindt 21 september plaats in mfc Kabzeël Dijkstraat 77 in Appingedam van 12:00-17:00 uur.

Deze markt biedt ruimte aan verenigingen, stichtingen, bedrijven, gemeenten en overige relevante instanties met ‘Hart voor de regio’ zoals de markt is gedoopt, om een kraam op te zetten in Kabzeël .

Gedupeerden, betrokkenen en andere geïnteresseerden kunnen hier een goed gesprek voeren en al hun vragen aan bod laten komen. Zo kunt u er als bezoeker ‘speeddaten’ met een jurist, vindt u er initiatieven voor de energietransitie ‘aardgasloos wonen en hoe dat te betalen’ en ook het nieuwe bouwen op onze Groninger aardbevingsbodem, maar is er ook veel aandacht voor de wijze waarop het sociale cement in buurten, dorpen en wijken versterkt kan worden. Het karakter zal vooral informerend en activerend zijn, niet commercieel, en laagdrempelig.

Het doel is dan ook om bewoners en ondernemers zowel meer overzicht als inzicht te verschaffen, maar ook het verbinden van iedereen met hart voor de regio. Graag tot ziens!

Innovatiewerkplaats Eemsdelta

Dorpsagenda