Afterparty klussers feestweek

Zaterdag 6 juli was er een zeer geslaagde afterparty feestweek met een groep bewoners van een gedeelte Havenweg en de Nesweg.

In de aanloop naar de feestweek was er een groep buurtbewoners die hier aan mee hebben geholpen. Er werden telkens informatiebriefjes voor alle buren geschreven en huis aan huis bezorgd (45 adressen!). Een aantal buren struinden tot vervelends aan toe de a.c.tion af om telkens het hele schap vlaggetjeslijnen leeg te kopen. Oude straatversiering werd gedemonteerd. Er werd geschuurd, geverfd, een kar ter beschikking gesteld, tuinpalen en vlaggen zijn langs alle adressen gebracht. Deze groep buurtbewoners vond het dan ook een goed idee om vandaag een gezellige middag/avond met elkaar te houden als afsluiting van de afgelopen feestweek! Aangezien het prijzengeld voor mooiste tuin niet voldoende was om iedereen te voeden en de straatprijs ook aan onze neuzen voorbij ging, waren we erg gelukkig met de aanbieding die Cafetaria Bartelds toevallig deze week in verband met hun 5jarig bestaan heeft! Het heeft ons goed gesmaakt!!

We hebben na deze gezellige avond eigenlijk nog maar 1 verzoek: wil de organisatie van de feestweek spoedig het thema voor volgend jaar bekend maken zodat we weer met elkaar aan de slag kunnen?!

Nina Mertens

Dorpsagenda