Oud papier nieuws Fiepko Coolman

Deze week staat voor de laatste keer de oud papier container op de parkeerplaats bij de OBS Fiepko Coolman.  Daarna zal er in het hok bij de school geen oud papier meer verzameld worden.

Vanaf het nieuwe schooljaar 2019/2020 zullen de beide scholen zich in een pre-fusie jaar bevinden en hebben de Ouder Raden van beide scholen besloten om al te gaan samen werken. Dat betekent dat we gezamenlijk oud papier zullen gaan inzamelen en daarbij het inzamelschema van CBS de Borgstee gaan volgen.

U kunt dus vanaf de maand augustus al uw oud papier bij de weg zetten en dit zal ten goede komen aan de Samenwerkingsschool Spijk.

In het hok bij OBS Fiepko Coolman wordt de inzameling van kleine elektrische apparaten (passend in een boodschappen tas), zoals fohns, wekkerradio’s, tosti ijzers etc.., wel voortgezet. Deze opbrengst komt ook ten goede aan de Samenwerkingsschool.

Met vriendelijke groet,

OR Fiepko Coolman
Kelly Bos

Dorpsagenda