Ruim 140 lopers tijdens avondvierdaagse

Ruim 140 lopers hebben in de week van 21 mei Godlinze weten te vinden om deel te nemen aan de avondvierdaagse! Ook de scholen uit Spijk deden weer mee, fijn dat jullie allen elk jaar weer bij ons willen lopen. Het was een gezellige week met mooi wandelweer, leuke routes en gelukkig geen ongelukken.
Tijdens de avondvierdaagse was er deze week extra aandacht voor Nederland Schoon. Wij als organisatie deelden groene zakjes uit zodat alle afval onderweg verzameld kon worden, sommige kinderen werden zo enthousiast dat ze tijdens het wandelen ook het zwerfafval verzamelden! Op vrijdag werd de week weer traditioneel afgesloten met de optocht door het dorp met medewerking van het muziekkorps, en tot slot natuurlijk de uitreiking van de medailles!

Onze dank gaat uit naar alle deelnemers, verkeersregelaars, EHBO, muziekkorps CBS en alle andere vrijwilligers die het mede mogelijk hebben gemaakt deze week weer tot een succes te maken.
Wij zien u graag volgend jaar weer; 26 t/m 29 mei 2020!

Bestuur T.O.G
Lian Huizenga

Dorpsagenda