Herenteam TV Oldencate kampioen!

Herenteam TV Oldencate Kampioen!
Afgelopen weekend was alweer het laatste competitieweekend van de landelijke voorjaarscompetitie van de KNLTB. In totaal hebben vier teams van TV Oldencate hieraan meegedaan. Zeven weekenden, verspreid over de maanden april en mei, hebben de teams gestreden om zoveel mogelijk punten binnen te halen. Als TV Oldencate kijken wij terug op een geslaagd seizoen en zijn wij ook trots op de behaalde resultaten.
Zo is het herenteam 17+ op de zaterdag kampioen geworden in de 4e klasse! Na een aantal spannende wedstrijden, wisten zij afgelopen zaterdag toch het kampioenschap binnen te halen met een 5-1 overwinning. Een topprestatie van onze mannen. Ook het gemengd dubbel team op zondag heeft een knappe prestatie geleverd. Zij hebben voor het eerst meegedaan in deze competitie en hebben een tweede plek weten te behalen!

Met z’n allen kijken we alweer uit naar volgend jaar en maken we ons nu eerst op voor de zomer. Veel leden van TV Oldencate zullen deze zomer verschillende tennistoernooien gaan spelen die georganiseerd worden in de omgeving.

Foto vlnr: Michel Rozema, Edward Stulp, Stefan Buining, Nick Waasdorp en Tom Dijkhuizen.

Suzanne Ritsema

Dorpsagenda