Derde huiskamergesprek dorpsvisie

Huiskamergesprek 14 mei met linzensoep en droge worst
Op dinsdag 14 mei vond het derde huiskamergesprek plaats in de Nije Riep. Aan dit gesprek namen deel: Johnny Sikkema, Fred Buurma, Harry de Groot, Arnold Stoppels en opbouwwerker Dineke Smit. We begonnen ook dit huiskamergesprek met Soep en ’n Stoetje op het Spiekster Zwilkje en dit keer stond er linzensoep op de het menu met droge worst. Ook tijdens deze avond veel dingen met elkaar gedeeld in alle open- en eerlijkheid. Sterker nog: er was zelf zoveel te delen dat we uiteindelijk veel langer door zijn gegaan dan gepland.

Kansriek veur Spiek
Het zou mooi zijn als het Maar meer kansen biedt voor bootjes en vaarrecreatie. Dit vergroot de levendigheid voor het dorp en zorgt voor een verbinding naar een veel groter gebied op het water.

Jolanda Dijkhuis

Dorpsagenda