Koningsdag 2019

Zaterdag 27 april was het weer Koningsdag. De Oranjevereniging organiseerde verdeeld over de dag gezellige activiteiten. De weersvoorspelling was helaas negatief met de voorspelde regen, maar bij onze ochtend activiteit hadden we veel geluk. Kinderen mochten met hun versierde fiets zich aanmelden in ‘t Loug voor de optocht met het thema: Superhelden. Er waren hele mooie creaties voorbijgekomen zoals een brandweerman, unicorn,ninja, prinsessen, Max Verstappen enz. Nadat de vlag was gehesen en het CBS het Wilhelmus had gespeeld, was er een leuke en gezellige optocht door het dorp. ‘s Middags kwamen gelukkig de kinderen weer terug in de kantine van Poolster voor de prijsuitreiking en natuurlijk voor de kinderdisco en spelletjes. Rond 17.00 uur werd de barbecue aangezet en kon er flink worden gegeten. Nadien was er nog de mogelijkheid om door te dansen op het foute uur of gezellig een drankje te komen drinken.

Wij hebben ontzettend leuke dag gehad en u (en vooral de kinderen) hopelijk ook. Bedankt en tot volgend jaar.

Oranjevereniging Spijk

Onderstaande foto’s zijn bij de redactie binnengekomen en gemaakt door jan D. Pijper, waarvoor onze hartelijke dank.

Dorpsagenda