THASS-DWW toernooi 2019 TV Oldencate

Afgelopen weekend heeft tennisvereniging TV Oldencate het jaarlijkse THASS-DWW toernooi weer georganiseerd. Een toernooi dat ieder jaar plaatsvindt om het tennisseizoen te openen. Deelnemers vanuit de hele regio kunnen zich hier voor opgeven: Tjuchem, Holwierde, Appingedam, Spijk, Siddeburen, Delfzijl, Woldendorp en Wagenborgen. Gedurende dit weekend, wat begint op vrijdagavond en eindigt op zondagmiddag, worden er allerlei dubbelwedstrijden gespeeld op verschillende niveaus.
Maar liefst 68 deelnemers hebben dit jaar mee gedaan aan het THASS-DWW toernooi. Dit resulteerde in leuke, maar ook spannende tenniswedstrijden met verrassende resultaten. Zonder deze deelnemers had het toernooi nooit zo’n succes kunnen worden. Echter spelen onze vrijwilligers ook een grote rol in het succes van dit toernooi en dat begint al ver voordat het toernooi start. Met z’n allen hebben we er een fantastisch weekend van gemaakt met ook veel geluk van het weer. We hopen daarom ook iedereen volgend jaar weer terug te zien, zodat we er weer net zo’n succes van kunnen maken als dit jaar.

De winnaars (zie ook foto):
Herendubbel
– Poule A: Edwin en Eiko-Jan Duursema
– Poule B: Nick Waasdorp en Tom Dijkhuizen
– Poule C: Dik van Streun en Jan Buining

Damesdubbel
– Poule A: Brigitta Gruizenga en Sophia Nieboer
– Poule B: Petra v.d. Wal en Anneke Zijlstra

Gemengd dubbel
– Poule A: Marieke Bolland en Siemon Bierma
– Poule B: Annemieke Smit en Renato Santanera
– Poule C: Alma en Raymon Briet
– Poule D: Herma en Rob Moes

Suzanne Ritsema

Dorpsagenda