Nieuwe opleiding EHBO

Leer EHBO bij u in de buurt, in onze dorpen.

Bij ongelukken is het belangrijk om anderen zo snel mogelijk te kunnen helpen. EHBO is meer dan anderen helpen, EHBO vereniging Bierum-Spijk is een gezellige, actieve vereniging met ongeveer 20 leden. De vereniging zorgt ervoor dat alle gediplomeerde leden hun herhalingslessen kunnen volgen om daarmee hun kennis op peil te houden en uit te breiden. Er wordt ook les gegeven in AED-Reanimatie en verzorgt ook daarvoor de herhalingslessen. De Eerste Hulpverleners van onze vereniging komt u regelmatig tegen bij diverse evenementen in onze dorpen.

Graag willen we een nieuwe opleiding starten in 2019 maar we moeten eerst weten of er animo voor is.
U kunt zich aanmelden bij Margriet Viel via e-mailadres: j.viel@ziggo.nl of bij Jenny de Weerdt e-mailadres: j.deweerdt@live.nl vóór 28 februari 2019. Bij genoeg aanmeldingen kunnen we in 2019 een nieuwe EHBO opleiding starten.

De bestuursleden van EHBO vereniging Bierum-Spijk

Jenny de Weerdt