Meer info omtrent de Sinterklaasintocht 2018

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover!!!
De Sint en zijn Pieten komen zaterdag om 13:00 uur aan in ons mooie dorp Spijk. U heeft al kunnen lezen dat we na de intocht een leuke Sinterklaas speurtocht door het dorp gaan doen. Hiervoor heeft u een pen nodig die u zelf mee mag nemen. In tegenstelling tot andere jaren bent u nu als ouder/ begeleider van harte welkom om samen met uw kind/kinderen deze speurtocht te lopen. Wij raden ook aan om uw kind altijd onder begeleiding deze speurtocht te laten lopen.
Na de intocht is iedereen om 13:45 uur welkom in het MFC om de route voor de speurtocht op te halen.
De groepen starten niet tegelijk, hierdoor kunnen wij geen begintijd en eindtijd bepalen. Wel gaat het MFC uiterlijk om 16.30 uur dicht. Na 15.30 uur is het niet meer mogelijk om de route te starten. Onderweg kunt u tegen een kleine vergoeding een kopje koffie of thee kopen. *Deelname is op eigen risico.
Wij hopen op een grote opkomst! Tot zaterdag!

Sinterklaascommissie 2018
I.s.m. Stichting Dorpsbelangen Spijk