Bereikbaarheid KPN mobiel korte update

Na mijn poging van eergisteren om iemand te spreken bij de gemeente, die mij meer kon vertellen over het neerhalen van de zendmast, kreeg ik het verzoek om terug te bellen. Gisteren nog 2 afdelingen van de gemeente gebeld. Bij afdeling 1 kreeg ik het verzoek om via de site van de gemeente een melding te doen, zodat het bij de juiste persoon terecht zou komen. Vreemd, maar braaf gedaan. Afdeling 2 zou het een en ander uitzoeken en terug bellen. KPN gebeld, een mail naar Telfort gestuurd en toch ook maar een mail naar KPN in de hoop op antwoord. Voor je het weet ben je uren bezig. Ik doe het niet alleen voor mezelf, maar voor het dorp, omgeving, bezoekers etc. met dit probleem, in de hoop op een antwoord. KPN heeft gistermiddag onderstaand antwoord gestuurd. Op een antwoord/reactie van de gemeente wacht ik nog steeds.

*13:00 uur :inmiddels nog even contact gehad met de gebiedsregisseur, omdat de gemeente nog steeds niet heeft gereageerd. Wordt vervolgd

Linda Scheltens

Antwoord van KPN :

KPN maakte inderdaad gebruik van een zendmast aan de Nesweg 16 te Spijk. Dit is een gehuurde mast, waarvan KPN dus geen eigenaar is.

Wat is het geval, er is gebleken dat de constructie van deze specifieke zendmast in Spijk niet meer aan de strenge veiligheidseisen voldoet. Daarom is deze zendmast plotseling afgebroken door de verhuurder..

Dit voldongen feit heeft heeft ons als huurder overvallen, daarom ondervinden klanten momenteel problemen met de bereikbaarheid. En dat vinden we heel vervelend.

Al onze inspanningen zijn er op gericht de bereikbaarheid in Spijk zo snel als mogelijk weer te verbeteren. Er worden momenteel met de gemeente ook gesprekken gevoerd om zsm tot een tijdelijke oplossing te komen. Wanneer die zich aandient, is mede afhankelijk van vergunningprocedures, maar wij hopen zo snel als mogelijk.

Dorpsagenda