Geslaagde spokentocht Spijk 2018

Eindelijk was het dan zo ver, op zaterdagavond 27 oktober liepen er 128 deelnemers mee met de spokentocht in Spijk. Na de regenachtige middag bleef het gelukkig in de avond droog. Het Spookteam het Spinnewebbetje was in de middag begonnen met het uitzetten van de route en het opbouwen van de scènes. Om 19:00 kwamen de eerste deelnemers gespannen binnen, onder begeleiding van een klein lampje en afhankelijk of ze overal langs durfden liepen alle deelnemers een tocht van ongeveer een uur en 15 minuten. IJzig geschreeuw en claxons waren in het dorp te horen. Soms was alleen het lopen in het donker door het Spieksterbos al genoeg. De één vond het super spannend, de ander eng, de ander mooi.
Wij kijken in elk geval terug op een geslaagde avond en misschien tot een volgende keer?

Ook willen we hierbij de vrijwilligers en het MFC bedanken voor hun bijdrage aan deze avond.

José Hofstee
i.s.m. Dorpsbelangen Spijk

Dorpsagenda