Situatie ijsbaan zeer slecht

Vanochtend is het bestuur van ijsvereniging “De IJssport” bij elkaar geweest. Tot grote schrik van de bestuursleden is door de harde wind en de krachtige zon een groot deel van de ijsvloer in een vijver veranderd. We hadden de hoop misschien aan het eind van dit weekend al te kunnen schaatsen. Waarschijnlijk, als het weer meewerkt, wordt dit nu verder in de komende week. De ijsmeester houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.
Het is nu zaak de ijsvorming rustig te laten plaatsvinden. Het bestuur roept iedereen dan ook op de baan niet te betreden en ook niets op de ijsvloer te gooien.
We doen er alles aan volgende week een aantal prachtige schaatsdagen te realiseren.
Hieronder een aantal foto’s van de huidige toestand van de ijsbaan.

Het bestuur.

Dorpsagenda