Delfzijl lanceert nieuwe website

Gemeente Delfzijl lanceert nieuwe website
Op donderdag 14 december heeft wethouder Jan Menninga de vernieuwde website van de gemeente Delfzijl officieel gelanceerd. Hij bedankte de inwoners die bijgedragen hebben aan de nieuwe website voor hun inzet, waarna de nieuwe, mobielvriendelijke website werd getoond. De vernieuwde website is de eerste stap in de verdere ontwikkeling van de digitale dienstverlening van de gemeente richting inwoners.

Voor en met inwoners
De nieuwe website is niet alleen voor, maar ook mét inwoners gebouwd. Naast de inzet van een enquête onder websitebezoekers, is met een kleine groep inwoners gekeken naar een logische indeling van de website. De gemeente wil in de toekomst vaker inwoners bij de website betrekken. “We willen graag met inwoners in gesprek over het gebruikersgemak van onze website. Hierbij gaat het voornamelijk om de vindbaarheid van onderwerpen en of de teksten die er op staan begrijpelijk zijn”, aldus Jan Menninga. De gemeente werkt de komende periode dan ook aan de doorontwikkeling van de vernieuwde website. Kunnen bezoekers onderwerpen niet vinden op de website, dan kan dit worden doorgegeven via een formulier dat onderaan de pagina’s wordt getoond.

NB. Vanuit Spijk.net hebben we de links naar de Gemeente Delfzijl moeten verwijderen aangezien deze niet meer werkten. 

Dorpsagenda