Sinterklaasintocht 2017

Natuurlijk mogen we Sinterklaas en zijn Pieten ook dit jaar weer ontvangen in ons mooie Spijk! Hij zal ons dorp bezoeken op zaterdag 25 november om 14:00 uur in ’t Loug. Na het welkom heten van de Sint en zijn Pieten gaan we in optocht door het dorp. Dit natuurlijk weer onder muzikale begeleiding. De route is als volgt: vanuit ’t Loug, Hoofdweg-Noord, de Kamp, Grote Dijkstraat, Ubbenasingel, Nesweg, Havenweg, Tuinbouwweg, Hoofdweg-Zuid, MFC.

De kinderen vanaf 0 jaar t/m groep 4 zijn welkom  in het MFC vanaf 14:45uur tot 16:00uur. We gaan speculaaskoeken en cakejes versieren. Het is handig om de kinderen een bakje mee te geven zodat ze dit ook mee naar huis kunnen nemen. Wij snappen dat de allerkleinsten begeleiding nodig hebben. Wel willen wij aan u vragen per kind 1 ouder/begeleider mee te nemen. Wij hopen op uw medewerking en begrip.

De kinderen vanaf groep 5 t/m groep 8 zijn welkom vanaf 16:15uur tot 17:00 uur. Zij hebben een gezellige bingo middag met de Sint en zijn Pieten.  Net als voorgaande jaren is dit alleen voor de kinderen.

Wij hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 25 november!

Sinterklaascommissie  2017
In samenwerking met Dorpsbelangen Spijk

Dorpsagenda