Een gezonder en fitter leven

Wil jij: je fitter voelen? Afvallen? Sportprestaties verhogen? Of advies in voeding en beweging en daarmee je gewicht beheersen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!!! Ik ga jou helpen je doelen te bereiken, zonder daarvoor honger te leiden of een crash-dieet te hoeven volgen!

Mijn naam is Eddy Simon 31 jaar, getrouwd en heb 2 jongens van 7 en 9 jaar jong. Ik woon in Spijk en ik wil jullie kennis laten maken met mezelf, Herbalife en wat ik voor u kan betekenen.
Sinds enige tijd ben ik bekend met Herbalife en dat beviel mij zo goed dat ik intussen Senior consultant ben zodat ik ook anderen kan helpen bij een gezondere levensstijl. Ik gun iedereen een gezonder en fitter leven!!

Waarom ben ik dit gaan doen?
Na 14 jaar als militair gewerkt te hebben, waarbij voeding en beweging centraal stonden, heb ik besloten de dienst te verlaten. Nu ben ik enige tijd locatiemanager op het logistiek centrum van Defensie in Steenwijk en ik kwam er al snel achter dat er iets lichamelijk veranderde. Ik sportte minder, kwam in kilo’s aan, maar veel belangrijker: Ik voelde me lang niet meer zo fit als ik me vroeger voelde, want mijn eet- en leefpatroon was natuurlijk ook behoorlijk veranderd.

Ik ben het sporten weer op gaan pakken, maar veel belangrijker: Mijn lichaam ben ik de brandstof gaan geven die het nodig heeft en het verdient! Via de 24-fitclub ben ik in aanraking gekomen met mijn coach, met verbluffende resultaten. Dat heeft mij overtuigd deze weg te blijven volgen en mij te verdiepen in dit onderwerp.
Intussen ken ik tal van personen die hetzelfde gedaan hebben en allemaal halen ze resultaten.
Nu ben ik zelf coach en ben ik helemaal klaar om ook jou te helpen bij het behalen van jouw persoonlijke doelen!!

Wat kan ik voor uw betekenen?
Ik voer bij iedereen regelmatig een fit-check uit zodat we precies zien waar we aan moeten werken.
Daarnaast geef ik u alle tips en adviezen in het kader van voeding en beweging en kunt u mij ten alle tijden vragen stellen mocht u daar de behoefte aan hebben. Al met al: een persoonlijke coach waarbij U centraal staat!
En wat het nog interessanter maakt: mijn diensten zijn helemaal GRATIS!!
Bij mij en bij Herbalife betaalt u alleen voor het resultaat, een goede begeleiding is daarbij essentieel.

Waarom doe ik dit?
Heel simpel, ik gun iedereen een gezonde geest in een gezond lichaam!
En wat is er mooier, door met dit product en deze begeleiding het gegarandeerde resultaat te mogen zien en delen.

Lose Weight, look great and feel healthy

Sommige kansen moet je nemen en dit is er zo een.
Ben je nieuwsgierig? Wil je meer informatie? Wil je een try-out pakket proberen?
Of wil je gewoon nu starten met een betere versie van jezelf te worden?
Bel, mail, sms, whats-app of stuur een privé bericht op mijn Facebook en ik zorg dat ook u uw persoonlijke doelen gaat halen.

Met vriendelijke, sportieve en vooral gezonde groet,

Eddy Simon

Zwarteweg 20
06-22719434
eddysimon@live.nl
www.facebook.com/eddy.simon.9

Dorpsagenda