Toeristische borden onthuld

De toeristische borden die in Bierum, Godlinze, Losdorp, Krewerd en Spijk worden geplaatst zijn afgelopen woensdag (26 juli) door wethouder Hans Ronde aan het Bierumer strandje feestelijk in gebruik genomen. De borden hebben als doel de zichtbaarheid van de toeristische ondernemingen en voorzieningen in deze dorpen te vergroten

Zichtbaarheid toeristische ondernemingen en voorzieningen verbeteren
“Als wethouder toerisme en recreatie ben ik blij dat we bezoekers aan onze gemeente met deze aan- vullende bebording nog beter kunnen attenderen op de bezienswaardigheden en recreatiemogelijkheden die het noordelijke gebied van Delfzijl onmiskenbaar heeft”, aldus Hans Ronde. Lokale ondernemers, bewoners en plaatselijke commissies van kerken hebben al langer de wens hun dorpen beter op de kaart te zetten voor zowel toeristen als inwoners uit de gemeente. In Spijk is daarnaast een bewonersinitiatief gaande om de toeristische en recreatieve kwaliteiten te versterken. Initiatiefnemer en ondernemer Neeltje Fedder uit Bierum: “Wij willen de vindbaarheid van onze minicamping graag versterken. Wij merken dat we in een behoefte voorzien van rondtrekkende fietsers of wandelaars en dat we moeilijk gevonden worden.” Met de toeristische bebording komt de gemeente aan hun wensen tegemoet.

Dorpsagenda