Priegelbieb in Spijk

In de eerste week van de zomervakantie wordt er in de bibliotheek in Spijk iets nieuws georganiseerd voor de basisschoolkinderen, genaamd: Priegelbieb.

Er wordt voorgelezen uit boeken en de kinderen kunnen allerlei leuke activiteiten rondom deze boeken doen. Denk hierbij aan: een spelletje, kleurplaat, liedje, de afloop van een verhaal zelf verzinnen (voor de bovenbouw) en nog veel meer. Er is voor ieder wat wils! Het thema dat hierbij centraal staat is: zomer. De kinderen uit de bovenbouw kunnen ook leren om zelf boeken te lenen met een echte barcodescanner. Er wordt gezorgd voor ranja met wat lekkers. Voor de ouders/verzorgers is er een terras ingericht. De dag wordt extra gezellig gemaakt met muziek op de achtergrond.

Op maandag 24 juli wordt er een onderbouwdag georganiseerd. Op deze dag zijn de kinderen van 4 t/m 8 jaar (groep 1 t/m 4) welkom.
Op woensdag 26 juli wordt er een bovenbouwdag georganiseerd. Op deze dag zijn de kinderen van 9 t/m 12 jaar (groep 5 t/m 8) welkom.

Op beide dagen zijn er twee momenten dat uw kind(eren) kan/kunnen deelnemen.
U kunt kiezen uit één van onderstaande momenten:
– ’s Ochtends van 10.00 uur – 12.00 uur
– ’s Middags van 13.00 uur – 15.00 uur

We stellen het op prijs dat u uw kind(eren) opgeeft, zodat we een indicatie hebben van het aantal kinderen dat we ongeveer kunnen verwachten. Opgeven kan tot uiterlijk 21 juli via het volgende e-mailadres: priegelbiebspijk@hotmail.com
Vermeld hierbij het volgende:
– Naam/namen kind(eren)
– Leeftijd kind(eren)
– Voor welke dag en tijdstip u uw kind(eren) opgeeft

Als u nog vragen/onduidelijkheden heeft, kunt u ook mailen naar bovenstaand e-mailadres.

We hopen u en uw kind(eren) te begroeten in de bibliotheek in Spijk.

Met vriendelijke groet,

Luppie Kuipers en Marileen Hagen

Dorpsagenda