Meldingen openbare ruimte

Melden kan telefonisch of digitaal. Telefonisch via 14 10596 (dan Delfzijl inspreken) en u komt bij het Klant Contact Centrum (KCC) van de gemeente. Alle kleine meldingen zoals de losse stoeptegels, kapotte lichtmasten, gat in de weg, overhangend groen, omgereden paaltje etc. kunt u melden via het meldpunt 14 0596. Digitaal kan dit via www.delfzijl.nl (druk dan op de blauwe button Meldingen Openbare Ruimte rechts op de hoofdpagina). Het voordeel van digitaal melden is dat u een ontvangstbevestiging van de melding krijgt. Ook kunt u een foto toevoegen of andere bijlage bij de melding

De gemeente streeft er naar binnen 5 werkdagen te reageren op uw melding. Bij grote drukte lukt dat niet altijd. Als een reactie van de gemeente te lang uitblijft, neemt u dan contact op met de gemeente of met rayonbeheerder Hans Folkers (h.folkers@delfzijl.nl)

Kapotte lichtmasten
Bij het melden van een defect aan een lichtmast is het belangrijk dat u ook het unieke nummer van de mast doorgeeft aan het meldpunt. Dit nummer (Letter D gevolgd door nummer) vindt u op de witte sticker op ongeveer 2 meter hoogte. De gemeente weet dan de exacte positie van de lichtmast.

Dorpsagenda